pondelok 14. októbra 2013

Jesenné nadčasové kúsky - camel coat (ťaví kabát)

S príchodom jesene a chladných, sychravých dní sa vynára potreba  zababušiť sa do hrejivého, no zároveňaj štýlového a nadčasového kabátiku. Kabát vo farbe ťavej srsti, karamelu alebo piesku je stálica v každom šatníku, vydrží roky a stále bude rovnako in.
Výhoda ťavej farby oproti čiernej je, že nemusíte kabát zakaždým pomocou lepkavého valčeka zbavovať rôznych smietok :) Zároveň je to teplá farba a pôsobí menej ponuro ako čierna klasika. Hodí sa dokonale k elegantnému outfitu do práce, aj keď sme celé v čiernom, a je neskutočný aj k neformálnym jeansom a károvanej košeli.
Aký strih zvoliťa s čím nosiť ťaví kabát? Inšpirujte sa mojimi tipmi :)

Fall is here and cold mornings leave us feeling like wrapping ourselves into something cozy and warm. A coat that is also timeless and stylish, such as camel coat, is the ideal choice. It is a constant in each wardrobe and it will be forever in style. The camel color is warmer than classic black and requires less care, fits perfect with casual jeans and shirt outfit, as well as with elegant attire. What style to choose? Check out my tips :)

One thing is certain- it is a must-have!

Marilyn a ideálny strih kabátu, ktorý NIKDY nebude "out" a lichotí každej postave

Katie Holmes a ležérnoelagantný look
Max Mara, nadčasový strih, ktorý nesklame
Pre každú z nás iný strih a rôzne farebné odtiene, už si len vybrať to, čo vystihuje našu osobnosť 


Momentálne fičia oversize kabáty, hodí sa to najmä vyšším a štíhlym kočkám









2 komentáre: